Παναθηναϊκός: «Βρήκε πλέι μέικερ» (pics)
Αποδίδοντας τα μέγιστα στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και βασιζόμενος στα επιθετικά ξεσπάσματα της επανάληψης, ο Παναθηναϊκός κέρδισε το χειροκρότημα και δημιούργησε προσδοκίες στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων του στο 4ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο ΟΑΚΑ.
Οι «πράσινοι» επικράτησαν άνετα με 86-71 της πρωταθλήτριας Ευρώπης Αναντολού Εφές και αύριο (24/9, 21:00) θα αντιμετωπίσουν την Αρμάνι Μιλάνο στον τελικό του τουρνουά στη μνήμη του εμβληματικού ηγέτη του «τριφυλλιού».
Στον αντίποδα, η τουρκική ομάδα θα αγωνιστεί την ίδια ημέρα στον «μικρό τελικό», απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ (18:00).
Τα σημερινά πρωτοσέλιδα στέκονται στην εμφάνιση του Εξάστερου, αλλά και στο πράσινο ρόστερ, κάνοντας ειδική αναφορά στους γκαρντ που έφερε το Τριφύλλι.
Δείτε παρακάτω:
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα στο φιλικό με τον Άγιαξ
- Γένσεν: Τα 15 εκατ. ευρώ και το πάγωμα της υπόθεσης για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα εκατομμύρια για Μπόνγκα και το buy out στην Παρτιζάν
- Μπαμ με Μπατίστ στον Παναθηναϊκό: Ο ρόλος του και το συμβόλαιο
- Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον για τον Σέχου – Ποιες ομάδες τον κοιτάζουν