Παναθηναϊκός: Το «χαρτί» που περιμένει για να αλλάξει το ΟΑΚΑ
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου σχολίασε το θέμα της παραχώρησης του κλειστού ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ σχολίασε ότι «στις 19 Μαΐου πέρασε ο νόμος ότι θα έρθει το ΟΑΚΑ στα χέρια μας για τα επόμενα 50 χρόνια. Κάναμε κάποιους προγραμματισμούς, ώστε να γίνει καταπράσινο και να έχουν χτιστεί κάποιες σουίτες, όμως έχει πάει πίσω λόγω κάποιων αστοχιών που υπήρξαν.
Είμαι βέβαιος ότι από τη στιγμή που υπάρχει ο νόμος και η θέληση, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να έρθει στα χέρια μας και ο Παναθηναϊκός να έχει το γήπεδο που του αξίζει, εκεί όπου ανδρώθηκε, μεγάλωσε και πανηγύρισε τα έξι ευρωπαϊκά».
Εκείνο που απομένει είναι ένα χαρτί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Αθλητισμού, με το οποίο το γήπεδο θα περνά και τυπικά σε πράσινα χέρια.
Ετσι, μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη οι πράσινοι θα μπορούν να προχωρήσουν σε σχετικές εργασίες, κάνοντας… καταπράσινο -και όχι μόνο- το ΟΑΚΑ.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Άγιαξ-Παναθηναϊκός 1-3: Τα γκολ και τα highlights
- Παναθηναϊκός: Και τώρα φιλικό στη Λεωφόρο - Ώρα, μέρα και αντίπαλος
- Παναθηναϊκός: Η πρώτη εκτίμηση για Καλάμπρια μετά την αναγκαστική αλλαγή του
- Οι δύο περιπτώσεις που ίσως απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό μετά τον Λάιλς
- Ομπράντοβιτς: Η απάντηση στα σενάρια για Χουάντσο και Όσμαν - Τι είπε για Μπόνγκα, Μπατίστ, Διαμαντίδη