Γιαννακόπουλος: «Άλλαξαν πολλά στο μπάσκετ, ελπίζω πως θα μας στηρίξει ο κόσμος» (vid)
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέστρεψε στο ΟΑΚΑ για τη Σ.Τ του 4ου τουρνουά του «Παύλος Γιαννακόπουλος».
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε σχετικά με το τουρνουά:
«Είναι η 4η χρονιά που γίνεται το τουρνουά, άρα, μπορώ να πω πως είναι ένας θεσμός. Είναι ευκαιρία για μας τους παλαιότερους και τους νέους να μαθαίνουν τι προσέφερε στο μπάσκετ ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Έχουμε και φέτος, πολύ δυνατές ομάδες και θα ήθελα να τις ευχαριστήσω. Ελπίζω να γίνουν ωραίοι αγώνες και να βγάλουμε συμπεράσματα. Θέλω να ευχηθώ μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς.
Άλλαξαν πολλά στο μπάσκετ το τελευταίο καλοκαίρι και τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Έχουμε αποφύγει τους περιορισμούς με τον κορονοϊό και θέλω να πιστεύω πως θα έρθει ο κόσμος στο ΟΑΚΑ να στηρίξει τη νέα προσπάθειά μας.»
Για τη νέα σελίδα στην Ευρωλίγκα: «Συνήθως οι αλλαγές γίνονται με σκοπό το καλύτερο. Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, πιστεύω πως και το ήθος του και σαν αθλητής έχει μείνει στην ιστορία. Θέλω να πιστεύω πως θα το κάνει και σαν παράγοντας. Ο πήχης ήταν πολύ χαμηλός και δε νομίζω πως θα δυσκολευτεί για να πάει καλύτερα.»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι σημαίνει ο όρος «αν δεν πουληθεί σε 3,5 χρόνια» για τον Αντίνο
- «Βόμβα» από Τούρκο δημοσιογράφο για Παναθηναϊκό και Μπρόζοβιτς!
- Η απάντηση Μητσοτάκη σε ερώτηση για το αν είναι... Παναθηναϊκός! (video)
- Παναθηναϊκός: Από την ΕΡΤ η μεγάλη ρεβάνς
- Παναθηναϊκός: Οι απολαβές και η διάρκεια συμβολαίου του Αντίνο