Παναθηναϊκός: Ο Άντριους και τα προφανή με τη στελέχωση

«Παναθηναϊκός και Παρτίζαν για Άντριου Άντριους»

Θα εξαρτηθούν πολλά φέτος για τον Παναθηναϊκό από τον βαθμό ετοιμότητας του Αντριου Αντριους.

Αν ο Αμερικανός αποδειχθεί Euroleague material κι όχι νέος Φόστερ, Σλότερ, Μακ, Σάικς, Τζάκσον, Μέικον τότε το ταίριασμά του με τον Μάριους Γκριγκόνις θα είναι πολύ ενδιαφέρον.

Πέρσι με τον Ντάριλ Μέικον να παριστάνει τον πλέι-μέικερ (χωρίς δική του ευθύνη προφανώς) η ομάδα έκαψε ακόμα έναν παίκτη κι η περιφέρεια της υπολειτουργούσε.

Αυτοματισμοί δεν υπήρξαν, συνεργασίες δεν αναπτύσσονταν, η μπάλα έμενε σε πράσινα χέρια κάμποσες φορές με τη λήξη των επιθέσεων, ακόμα περισσότερες ήταν οι «σκοτωμένες» επιθέσεις με σουτ απελπισίας μόνο και μόνο επειδή το προπονητικό τιμ αποφάσισε να κάνει πειραματισμούς «καίγοντας¨» τον αθλητή και το τριφύλλι.

Τουλάχιστον η ύπαρξη κανονικών πλέι μέικερ φέτος (Ουόλτερς-Λι) κάνει σίγουρο το γεγονός ότι ο Αντριους θα παίξει στη θέση του και θα κάνει αυτό που ξέρει καλά: να σκοράρει.

Άμα βγουν και 2-3 συστήματα για να κοιτάξουν καλύτερα το καλάθι οι πιο αξιόπιστοι σουτέρ του Εξάστερου ακόμα καλύτερα. Με τους παίκτες σωστά τακτοποιημένους στο γήπεδο βάσει των δεξιοτήτων τους ο κόουτς μπορεί να περιμένει το μίνιμουμ, δηλαδή σωστή κυκλοφορία, έξτρα πάσα για κάποιο αμαρκάριστο μακρινό σουτ.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr