Παναθηναϊκός: Χρονιά συμβολαίου για Παπαγιάννη!

Παναθηναϊκός: Τα χαρακτηριστικά του μπακ απ του Παπαγιάννη

Χρονιά συμβολαίου αυτή για τον Γιώργο Παπαγιάννη που αν θέλει να αυξήσει το κασέ του πρέπει να εμπλουτίσει το παιχνίδι του.

Ο ψηλός έχει το καλό κάρμα του παίκτη με μεγάλη προοπτική όμως η συνέπεια και η σταθερότητα σε κατατάσσει στους κορυφαίους.

Προς το παρόν ακόμα κι αν υστερεί στο παιχνίδι κοντά στο καλάθι είναι φανερό ότι αποτελεί τον μόνο απέναντι στον οποίο οι νεοφώτιστοι πέρσι δεν είχαν αντίδοτο.

Όταν έβαζε τη μπάλα στο παρκέ δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα ενώ και στη ποστ επίθεση η άμεση εκτέλεση δεν αφήνουν περιθώρια στον αντίπαλο έστω κι αν ο ίδιος προτιμά να σουτάρει από τα 4-5 μέτρα.

Το ζήτημα φέτος για τον Ντέγιαν Ράντονιτς είναι να κάνει το σύστημα του Παναθηναϊκού να κάνει maximize στις δεξιότητες του Μεγαρίτη.

Ο μόνος που οι πράσινοι αδυνατούν να αντικαταστήσουν καλύπτοντας ενδεχόμενη απουσία του. Αυτό που καταθέτει στο παρκέ και η αόρατη συνεχής σύνδεση του με το καλάθι όταν βυθίζεται στο ζωγραφιστό για να πάρει πάσα και να καρφώσει, παρέχει σιγουριά στην ομάδα.

Στις κακές βραδιές των περιφερειακών, αυτός (άμα τροφοδοτηθεί με σύνεση) θα είναι πάντα εκεί για να κουβαλήσει χωρίς φανφάρες και θόρυβο τον Παναθηναϊκό. Ο τύπος κάνει τη δουλειά του μια χαρά.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr