Παναθηναϊκός: «Κερδισμένος» από τη φυγή Νέντοβιτς

Παναθηναϊκός: «Κερδισμένος» από τη φυγή Νέντοβιτς

Στην αρχή του καλοκαιριού υπήρξε πολύ γκρίνια για την φυγή του Νέντοβιτς όμως τελικά αυτό βγήκε σε καλό για τον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος έφυγε για τον Ερυθρό Αστέρα και άφησε ένα τεράστιο κενό στο ρόστερ το οποίο έπρεπε να καλυφθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Έτσι και έγινε αφού το Τριφύλλι απέκτησε τον Μάριους Γκριγκόνις. Ο Σύλλογος διαχειρίστηκε εξαιρετικά την πολύ δύσκολη περίπτωση του Λιθουανού και τον έφερε στο ΟΑΚΑ.

Βλέποντας τις εμφανίσεις του Γκριγκόνις στο Eurobasket, οι Πράσινοι πρέπει να αισθάνονται απόλυτα δικαιωμένοι για αυτή την κίνηση.

Γίνεται αντιληπτό ότι αν ο Νέντοβιτς δεν είχε αποχωρήσει, τότε ο Γκριγκόνις δεν θα είχε αποκτηθεί. Σίγουρα δεν μειώνουμε τον Σέρβο παικταρά όμως οι τραυματισμοί του δεν τον άφησαν να κάνει αυτά που ήθελε και μπορούσε.

Σε αντίθεση με τον Λιθουανό που ηγείται χωρίς να παίρνει υπερβολικά πολλές προσπάθειες ενώ είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει τρεις θέσεις και κάνει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr