Παναθηναϊκός: Η μεγάλη του ευκαιρία για το «μπαμ»!

Παναθηναϊκός: Να βάλει στο μενού και την άμυνα...

Στον Λευτέρη Μαντζούκα δίνεται μια καλή ευκαιρία καθιέρωσης φέτος μέσα από μια «ανορθογραφία» των πρασίνων στο κομμάτι της στελέχωσης. Ο Παναθηναϊκός προτίμησε έναν σκόρερ (Γκριγκόνις) αντί ενός φόργουορντ για τη θέση 3.

Ο Λιθουανός θα λειτουργήσει ως μπαλαντέρ καλύπτοντας την απουσία Παπαπέτρου-Σαντ Ρος, με τον νεαρό Έλληνα να είναι πίσω του στο rotation με την ευχέρεια να δώσει λεπτά και στο «4».

Έχουν μυρίσει «λεπτά» για τον μικρό. Ο Λευτέρης ακόμα θέλει δουλειά στο φυσικό/αθλητικό κομμάτι και στο footwork ώστε να μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς απέναντι σε εκρηκτικούς φόργουορντ που θα παίξουν «πάνω του».

Το θετικό για αυτόν όμως είναι ότι έχει πλήρη γνώση των μειονεκτημάτων του και των πραγμάτων στα οποία πρέπει να εστιάσει για να κερδίσει μια ζηλευτή θέση στο rotation των πρασίνων.

Η Ευρωλίγκα έχει σκληρό πρόσωπο και είναι σημαντικό για τον ίδιο το πώς θα διαχειριστεί και θα προστατέψει τον εαυτό του και την απόφαση του προπονητή του να τον έχει στο παρκέ απέναντι σε πολύ πιο παιγμένους και ποιοτικούς αντιπάλους. Όλος ο οργανισμός τον περιμένει.

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version