Παναθηναϊκός ρόστερ: Η αναβάθμιση και οι αλλαγές

Παναθηναϊκός ρόστερ: Η αναβάθμιση και οι αλλαγές

Η παρουσία Γκριγκόνις, Αντριους, Γκουντάιτις, Ουίλιαμς αναβαθμίζει τον Παναθηναϊκό σε επίπεδα φυσικών δυνάμεων και αθλητικότητας σε σχέση με πέρσι που το κλαμπ είχε καταντήσει κέντρο αποθεραπείας (Γιόβιτς, Νέντοβιτς), άρα το τριφύλλι θα ματσάρει καλύτερα με ομάδες που βασίζουν το παιχνίδι τους στο athletisicm και κυρίως τη προσωπική φάση.

Θα δούμε τι αντανακλαστικά θα δείξει ο Εξάστερος και πως θα προσαρμοστεί όταν ο αντίπαλος κοιτάξει να τραβήξει στη περίμετρο τους ψηλούς του δημιουργώντας χώρους στο ζωγραφιστό για κάθετο παιχνίδι από τους γκαρντ του.

Πέρσι με το που συνέβαινε αυτό υπήρχε μεγάλη φθορά, ο Παπαγιάννης έπρεπε να παίζει για τρεις κάτι που δεν ήταν εφικτό από τη στιγμή που ο Εβανς δεν ήταν για πολλά-πολλά κι ο Οκάρο παρέμενε μονίμως αφηρημένος, τη στιγμή που κανείς κόουτς δεν θέλησε να παίξει το χαρτί Χουγκάζ-Μαντζούκα για να βλέπαμε τι ψάρια έπιαναν και οι μικροί.

Το τρίο Παπαγιάννη-Γκουντάιτις-Ουίλιαμς (η ομάδα περιμένει άλλο ένα ξένο ψηλό) μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικό στο κομμάτι προστασίας του καλαθιού, αφού ο Γιώργος κι ο Αμερικανός τρέχουν καλά το γήπεδο, ο Λιθουανός προσφέρει περισσότερες φυσικές δυνάμεις, ενώ συνολικά ο χαρακτήρας του παιχνιδιού των παραπάνω «σπρώχνει» την ομάδα να ανεβάσει ταχύτητα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News