Παναθηναϊκός: Το φετινό ρόστερ και ομάδα της επόμενης κατοχής

Παναθηναϊκός: «Πρασινίζει» ο Ράντονιτς!

«Το μυστικό στο μπάσκετ είναι απλά να κάνεις τη δουλειά όσο καλύτερα μπορείς. Σκέψου κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κέρδισε την επόμενη κατοχή. Αυτός είναι ο στόχος μας. Μπορεί να ακούγεται βαρετός, αλλά είναι ο τρόπος με τον οποίον χτίζονται ομάδες και κατόπιν κερδίζονται οι τίτλοι».

Θα μπορούσε να είναι η εναρκτήρια ομιλία του Ντέγιαν Ράντονιτς όταν επιστρέψουν οι διεθνείς κι όλη η ομάδα βρεθεί για να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την σεζόν 2002-2023.

Το τριφύλλι μειονεκτεί έναντι του βασικού αντιπάλου του σε χημεία, αυτοματισμούς, χρόνο των παικτών μαζί με τον προπονητή οπότε ο νο1 στόχος που πρέπει να θέσει για το ξεκίνημά του είναι να γίνει η ομάδα της «επόμενης κατοχής». Μετά…βλέποντας και κάνοντας.

Τα νέα από το Ευρωμπάσκετ είναι καλά, ο Παπαγιάννης δείχνει σε καλή κατάσταση, ο κόουτς Ιτούδης εμπιστεύτηκε μια θέση στην αποστολή στον Λευτέρη Μποχωρίδη (που τόσο ενοχλεί τους Παναθηναϊκούς η παρουσία του στο κλαμπ), ο Γκριγκόνις είναι καταλυτικός στην Λιθουανία μετατρέποντας εαυτόν σε κύριο ρυθμιστικό παράγοντας της εξελικτικής πορείας των αγώνων της «Λιέτουβα».

Το υλικό που μαζεύτηκε φέτος στο Μαρούσι κακό δεν είναι, ίσα-ίσα. Απλά θα πρέπει να του δοθεί πίστωση χρόνου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News