Παπαγιάννης: «Έχασα αρκετό διάστημα αλλά στα νοκ άουτ θα είμαι έτοιμος»

Παναθηναϊκός: Τα χαρακτηριστικά του μπακ απ του Παπαγιάννη

Την πεποίθηση πως ο θα είναι απόλυτα έτοιμος στα νοκ άουτ του EuroBasket 2022 εξέφρασε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έπαιξε σχεδόν 20 λεπτά  στη νίκη της Ελλάδας με 93-77 επί της Μεγάλης Βρετανίας, όντας εκ των κορυφαίων με 17 πόντους (8/11 2π) και 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ.

Ο διεθνής σέντερ μίλησε για την προσπάθειά του να επιστρέψει στα παρκέ μετά τον τραυματισμό και το τι ακριβώς ήθελε να κάνει στο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Παπαγιάννη:

«Είναι πολύ φυσιολογικό να μην είμαι στο 100%, βρίσκω τα πατήματά μου και μέσα από τους αγώνες θα είμαι σταδιακά έτοιμος».

Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό

Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Για το παιχνίδι με τη Βρετανία: «Εγώ ήρθα να κάνω το σκριν και να κόβω, αυτό έκανα σήμερα. Πιστεύω το καταφέραμε με τους γκαρντ μας».

Για το πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος: «Σίγουρα με το καλό θα είμαι στα νοκ άουτ, μέρα με τη μέρα ετοιμάζομαι. Έχω λείψει αρκετό καιρό αλλά στα νοκ άουτ θα είμαι έτοιμος».

Για την άμυνα: «Είναι σημαντικό το 3/3, στο 1ο ημίχρονο δεχτήκαμε πολλούς πόντους, πρέπει να το διορθώσουμε αυτό το λάθος στη συνέχεια. Η άμυνα είναι το βασικό μας στοιχείο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr