Χεζόνια: «Με προσέγγισε ο Παναθηναϊκός, αλλά ήταν αργά»
Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε στην ιστοσελίδα “BasketNews.com” και αποκάλυψε ότι ο Παναθηναίκος και η Παρτιζάν προσπάθησαν να τον κάνουν δικό τους, αλλά ήταν αργά διότι είχε υπογράψει με την Ρεάλ Μαδρίτης.
Δείτε όσα είπε:
Πριν υπογράψεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, είχες άλλες σκέψεις;
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όχι. Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να με ανακοινώσουν, αλλά ήταν μια απλή τυπική διαδικασία. Μην ακούς αυτές τις φήμες στο Twitter. Έπαιρνα πολλά μηνύματα από οπαδούς του Παναθηναϊκού και της Παρτιζάν. Θέλω να τους ευχαριστήσω που τους προσέγγισαν.
Ήταν ένα τρελό καλοκαίρι, αλλά όλα είχαν κανονιστεί από πριν. Τώρα, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κερδίσουμε κάτι μεγάλο. Αυτός είναι ο απώτερος στόχος μου, αυτό επιδιώκω. Έδειξα τι μπορώ να κάνω. Στον Παναθηναϊκό, δεν ήμουν ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Ήταν ένα γρήγορο τρίμηνο για μένα. Νομίζω ότι ταιριάζω στη Μαδρίτη και μου ταιριάζουν επίσης. Ήταν πολύ εύκολο.
Η Παρτιζάν και ο Παναθηναϊκός σε προσέγγισαν πραγματικά;
Ναι, αλλά ήταν πολύ αργά. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον Παναθηναϊκό, μιλάμε συνέχεια, ανεξάρτητα από το αν είμαι εκεί ή όχι (γέλια). Όταν επικοινώνησαν μαζί μου, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ήταν ατυχές το γεγονός.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ποιους παίκτες εννοούσε ο Αταμάν ότι «κάνουν ζημιά στο σύστημα»
- Το μεγάλο καμπανάκι για τον Παναθηναϊκό που εκθέτει τους πάντες!
- Παναθηναϊκός: Η απόφαση Μπενίτεθ που θύμισε... Αταμάν!
- Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα, πώς θα αποφύγει το κάζο!
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Η επιλογή Μπενίτεθ που συζητήθηκε πολύ