Γκριγκόνις: «Στο ΟΑΚΑ βλέπω τα καλάθια μεγαλύτερα!»

Παναθηναϊκός: Στα σκαριά 6 μεταγραφές - Τα δεδομένα και οι θέσεις

«Ο Παναθηναϊκός με βοήθησε πολύ ώστε να λυθεί το θέμα μου και είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ» είπε στο Gazzetta μεταξύ πολλών άλλων ο Μάριους Γκριγκόνις στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

«Οι φίλοι της ομάδας κράσαραν τα social media με μηνύματα αγάπης και πολλά τριφύλλια» συνέχισε ο Λιθουανός γκαρντ, ο οποίος στάθηκε στην ανυπομονησία του για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενώ αποκάλυψε ότι «ξεκινήσαμε από νωρίς το ντέρμπι με τον Τόμας Γουάκαπ, κάνουμε trash talking ο ένας στον άλλον…»

«Νομίζω ότι έκανα κάποια καλά παιχνίδια στο ΟΑΚΑ εναντίον του Παναθηναϊκού (Γέλια). Τα καλάθια εκεί ήταν μεγάλα για εμένα! (Γέλια) Οπότε λίγο-πολύ ξέρουν τι να περιμένουν από εμένα. Γενικά έχω κάνει καλά ματς στην EuroLeague και αυτό ακριβώς θα προσπαθήσω να κάνω και με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που μιλάει πολύ. Θέλω να δείχνω τη δουλειά μου και τα όσα μπορώ να κάνω μέσα στο παρκέ. Όμως καιρό με τον καιρό θα γνωριστούμε καλά με τους φίλους του Παναθηναϊκού…»

«Ναι! Η αλήθεια είναι ότι ανταλλάξαμε ήδη και κάποια άσχημα πράγματα μεταξύ μας! (Γέλια). Είμαστε φίλοι με τον Τόμας (σ.σ. Γουόκαπ) αλλά όταν μπούμε στο παρκέ θα είμαστε αντίπαλοι. Πάντως έχει πλάκα να γνωρίζεις καλά παίκτες από τον μεγάλο αντίπαλο γιατί μπορείς να κάνεις πιο άνετα trash talking! Ήδη ξεκινήσαμε από νωρίς το ντέρμπι! (Γέλια)»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News