Ψάχτηκε για Μπραζντέικις ο Παναθηναϊκός

Ψάχτηκε για Μπραζντέικις ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός εξέτασε την περίπτωση του Μπραζντέικις, ωστόσο, οι πράσινοι αποφάσισαν να φέρουν κάτι καλύτερο από τον Λιθουανοκαναδό.

Σύμφωνα με το sportdog.gr:

«Ο Παναθηναϊκός έχει εστιάσει στο ΝΒΑ το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του παίκτη, με τον οποίο θα κλείσει το ρόστερ. Ψάχνει έναν πολύ καλό φόργουορντ, που παράλληλα, όμως, θα είναι και μεγάλο όνομα έτσι ώστε να τονωθεί τα μέγιστα και το επικοινωνιακό κομμάτι.

Στην σχετική λίστα δεν υπάρχουν πάντως πάρα πολλά ονόματα. Μέσα σε αυτά ήταν και του Ιγκνας Μπραζντέικις, αλλά ο Ντέγιαν Ράντονιτς ψάχνει κάτι πιο έμπειρο από τον Λιθουανοκαναδό, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι κοντά στην Ζαλγκίρις (νέα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία).

Προχθες αναφέραμε την περίπτωση του Σέμι Οζελέι, ενός παίκτη, που ήταν στους Σέλτικς και τους Μπακς, και τον οποίο λέγεται ότι θέλει και η Αρμάνι.

Υπάρχουν, όμως, και άλλες 4-5 λύσεις. Όπως του Ρόντνεϊ Χουντ, παίκτη με πολύ καλή θητεία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Στα 30 του χρόνια δεν αποκλείεται να ψάξει κάτι άλλο από το ΝΒΑ και σίγουρα είναι μία λύση, που αν πάει στον Παναθηναϊκό, θα δημιουργήσει τεράστιο θόρυβο. Την χρονιά, που μας πέρασε, ο Χουντ έπαιξε και στους Μπακς του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο, ενώ παλιότερα έκανε σπουδαία πράγματα με τους Γιούτα Τζαζ.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News