Χελάκης: «Ο Παπαπέτρου δεν κατάφερε να γίνει ηγέτης στον Παναθηναϊκό»

Χελάκης: «Ο Παπαπέτρου δεν κατάφερε να γίνει ηγέτης στον Παναθηναϊκό»

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Χελάκης σχολίασε την αποχώρηση του Ιωάννη Παπαπέτρου από τον Παναθηναϊκό μετά από τέσσερα χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην εφημερίδα sportday:

Ο Παπαπέτρου είναι σπουδαίος παίκτης. Ηγέτης στον Παναθηναϊκό δεν τα κατάφερε να γίνει. Πιθανότατα να μην επεδίωξε ο ίδιος. Ενδεχομένως όσες φορές το επιδίωξε να ήταν μέσα απ’ την εξέδρα περισσότερο και λιγότερο στο παρκέ.

Για την ποιότητά του δεν μπορεί να γίνεται λόγος – ειδικά τώρα που έφυγε απ’ τον Παναθηναϊκό. Το σημειώνω διότι συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις την απομάκρυνση να ακολουθεί μια… αποκαθήλωση.

Ο Παπαπέτρου είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά στην παρούσα φάση κρίθηκε από Πεδουλάκη και Ράντονιτς ότι δεν είναι απαραίτητος.

Ότι με τα λεφτά που στοιχίζει μπορούν οι «πράσινοι» να βρουν δυο καλούς παίκτες. Σε κάθε περίπτωση δημιουργείται η ευκαιρία ώστε να βγουν ένα βήμα μπροστά ο Χουγκάζ κι ο Μαντζούκας. Ο Παναθηναϊκός επιχειρεί να αλλάξει αγωνιστική νοοτροπία, όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις.

Ίσως για τον Ιωάννη Παπαπέτρου να είναι καλύτερα έτσι. Στα είκοσι οκτώ χρόνια του και με την καθοδήγηση του Ομπράντοβιτς, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα έχει την ευκαιρία να βελτιωθεί και να προχωρήσει. Τέτοιες κινήσεις υψηλού συμβολισμού κρίνονται απ’ το αποτέλεσμα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News