«Καίγεται» για Γκριγκόνις ο Ράντονιτς!

«Καίγεται» για Γκριγκόνις ο Ράντονιτς!

 Ο Παναθηναϊκός έχει στοχεύσει τον Μάριους Γκριγκόνις, καθώς ο Λιθουανός είναι η σφοδρή επιθυμία του Ράντονιτς για τη θέση του Νέντοβιτς.

Εκτός από την πρόταση στον Νικ Καλάθη, το Τριφύλλι κινητοποιείται και για τις άλλες θέσεις του ρόστερ του.  Οι Πράσινοι έχουν κυκλώσει το όνομα του Μάριους Γκριγκόνις και θέλουν να καλύψουν το κενό στη θέση «2» με τον εξαιρετικό Λιθουανό παίκτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο οποίος αποτελεί τη βασική επιλογή τους.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε πως από την πλευρά του παίκτη δίνεται η αίσθηση ότι το συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα δεν θα αποτελέσει πρόβλημα. Έτσι οι Πράσινοι κοιτάζουν πολύ ζεστά την περίπτωση του και οι εξελίξεις των επόμενων ημερών θα δείξουν αν τελικά το πρόβλημα είναι άλυτο ή όχι.

O 28χρονος σούτινγκ γκαρντ προορίζεται για αντικαταστάτης του Νεμάνια Νέντοβιτς στον «πράσινο» σχεδιασμό και αποτελεί την Νο. 1 επιλογή του Μαυροβούνιου τεχνικού της ομάδας. Ο ύψους 1,98μ. Λιθουανός αγωνίζεται την τελευταία τετραετία σε Ζαλγκίρις και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ωστόσο, η αποβολή των ρωσικών ομάδων από την Euroleague έφερε και τον ίδιο πιο κοντά στην έξοδο. Με δεδομένο πως είναι Λιθουανός, ο ποιοτικός σκόρερ δεν ήθελε να επιστρέψει στη Ρωσία για τα πλέι οφ της VTB League και το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε με την «αρκούδα» ήταν στις 18 Φεβρουαρίου.

Το Τριφύλλι, λοιπόν, έχει κινητοποιηθεί για την περίπτωσή του, γνωρίζοντας πως ενδεχόμενη έλευσή του στο ΟΑΚΑ θα αποτελέσει σπουδαία αναβάθμιση του ρόστερ. Συνολικά, στις τέσσερις σεζόν του στα παρκέ της Euroleague, ο 28χρονος έχει 10,7π., 2,1ρ. και 2,4ασ. ανά παιχνίδι, σουτάροντας με 43,9% πίσω από τη γραμμή των 6,75 μέτρων.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News