Παναθηναϊκός: Κάνει πρόταση για τον Τσινάνου Ονουάκου

Παναθηναϊκός: Κάνει πρόταση για τον Τσινάνου Ονουάκου

Σύμφωνα με το Eurohoops ο Παναθηναϊκός αναμένεται να καταθέσει πρόταση για τον Τσινάνου Ονουάκου.

Ο MVP του Ισραηλινού πρωταθλήματος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αμερική και προπονείται με ομάδες του NBA με στόχο να πάρει την ευκαιρία του.

Ο Onuaku θα προπονηθεί κατά τη διάρκεια του Las Vegas Summer League στις 13 Ιουλίου στην πανεπιστημιούπολη του UNLV και μεταξύ άλλων, οι Ράπτορς , οι Κλίπερς , οι Σέλτικς , οι Καβς , οι Μαβερικ και οι Λέικερς αναμένεται να είναι παρόντες.

Και ενώ ο Ονουάκου παλεύει για μια ευκαιρία στο ΝΒΑ, το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού αναμένεται σύντομα να μετουσιωθεί σεεπίσημη πρόταση στον παίκτη για διετές συμβόλαιο.

Προς το παρόν, η υπογραφή του Νικ Καλάθη είναι η προτεραιότητα του Τριφυλλιού , ωστόσο, καθώς αναμένονται μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ, οι Πράσινοι πρέπει να αρχίσουν να κινούνται στην αγορά και για τους άλλους στόχους τους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News