«Ο Παναθηναϊκός ξανακοιτάζει στο πάνω ράφι»
Οι εξελίξεις στον μπασκετικό Παναθηναϊκό και το σχόλιο του δημοσιογράφου Κώστα Κοφινά.
Αναλυτικά γράφει στα ΝΕΑ:
Ο Βόβορας προβλέπεται να παραμείνει ως συνεργάτης του νέου κόουτς, αυτού που θα επιλεγεί για να επαναφέρει τον Παναθηναικό στον δρόμο των επιτυχιών.
Θα του ταιριάζει καλύτερα αυτή η θέση, μένει όμως να οριστικοποιηθεί το σενάριο. Ασφαλώς, το μείζον σχετίζεται με το μπάτζετ που θα δοθεί στον τεχνικό, τους παίκτες που θα προσεγγίσει η ομάδα, τις επαφές που θα κάνει και το πως θα πλαισιώσει τον Παπαπέτρου που παραμένει ως αρχηγός και καταλυτική παρουσία στο ΟΑΚΑ.
Η χθεσινή είδηση για το φευγιό του Καλάθη από την Βαρκελώνη φέρνει στον νου σκέψεις πως ο πρώην γκαρντ και οδηγός της ομάδας μπορεί, υπό προυποθέσεις, να ξαναγίνει νυν.
Δεν έχει σημασία τόσο αυτό, όσο το γεγονός πως ο Παναθηναικός κοιτά ξανά παίκτες από το υψηλότερο ράφι σε σύγκριση με αυτούς που φλέρταρε την προηγούμενη ή και την αμέσως προηγούμενη περίοδο.
Αυτό από μόνο του φαντάζει ως κέρδος. Ίσως είναι και η αρχή για να μπουν σε μία σειρά τα πράγματα, να γίνει ξανά το Μαρούσι ελκυστικός προορισμός για τους φίλους του μπάσκετ και της άλλοτε πρωταθλήτριας Ευρώπης.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Δυσαρέσκεια και πίκρα στον κόσμο - Δεκάδες σχόλια κατά πάντων (pics)
- Παπαθεοδώρου: «Ακατανόητα πράγματα από Μπενίτεθ - Απορώ και η διοίκηση τι κάνει»
- Κατσαρός: «Ο Μπενίτεθ μοιάζει σα να έχει πει αυτό στον Αλαφούζο...» (vid)
- Παναθηναϊκός: «Βόμβα» Μορέτο για Καλάμπρια και πιθανή επιστροφή στην Ιταλία
- Σάλος με πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού: «Ήταν μυστικός πράκτορας»