Παναθηναϊκός 2022/23: Οι δύο που θα αναλάβουν το χτίσιμο
Μετά την ανακοίνωση-βόμβα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου χθες ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του την φετινή καταστροφική χρονιά και θα προσπαθήσει να φτάσει στο κανονικό του επίπεδο.
Όπως ανέφερε ο Γιώργος Πετρίδης στο sportfm, η επομένη μέρα θα φέρει τεράστιες αλλαγές στην ομάδα η οποία θα χτιστεί από την αρχή.
Το πρώτο και σημαντικό είναι να δούμε ποιος θα είναι ο νέος προπονητής του Τριφυλλιού ο οποίος θα δημιουργήσει το καινούργιο ρόστερ της νέας σεζόν σε απόλυτη συνεννόηση με τον Αργύρη Πεδουλάκη.
Οι επόμενες δέκα μέρες θα είναι ιδιαίτερα καυτές σε ολά τα επίπεδα και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπούσης σε Βαρδινογιάννη: «Πάρε και εσύ πάλι τον Παναθηναϊκό» - Τι απάντησε ο «Καπετάνιος»
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: «Ράστοντερ, αφού πουλήσει Σφιντέρσκι ή Πάντοβιτς»
- Μπόγρης: «Περνάει ο Παναθηναϊκός τη Βαλένθια και έγιναν υπερψ@@@δες του πλανήτη – Κανονικός υπερψ@@@ας είναι ο Ολυμπιακός»
- «Στο Παναθηναϊκός-Βαλένθια θα δούμε πρόσωπα που δεν περιμένουμε να δούμε»
- Βίντεο: Ισχυρή αστυνομική παρουσία έξω από το ξενοδοχείο της Βαλένθια