Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Μπάσκετ, Τηλεοπτικη μεταδοση

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 62-68: Οι πόντοι των παικτών του τριφυλλιού

Ζητείται αντίδραση από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο ΣΕΦ για τον τρίτο τελικό της Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό (21:00). Ο «εξάστερος» καλείται να βρει αντίδραση έπειτα από δύο ήττες, διαφορετικά και ο δεύτερος εγχώριος τίτλος θα χαθεί. Την Τρίτη οι «πράσινοι» απέδειξαν ότι με σωστή προσέγγιση στην επίθεση και ενέργεια στην άμυνα, μπορούν να φέρουν τούμπα την κατάσταση. Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να εμφανίσουν τα στοιχεία αυτά για 40 λεπτά.

Η παράδοση των playoffs δεν είναι τόσο αρνητική για τον «εξάστερο», καθώς τις τελευταίες τρεις φορές που τέθηκαν αντιμέτωποι με τον «αιώνιο» πελάτη στους τελικούς, πραγματοποίησαν τουλάχιστον ένα break. Επίσης, μόνο σε 1 από τις 18 προηγούμενες σειρές τελικών Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού δεν πήραν τουλάχιστον ένα ροζ φύλλο αγώνα.

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 21:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Γνωστό έγινε το διαιτητικό τρίο που θα διευθύνει τον τρίτο τελικό της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, στο ΣΕΦ, την προσεχή Παρασκευή. Συγκεκριμένα, η ΚΕΔ/ΕΟΚ όρισε τους Παπαπέτρου, Πουρσανίδη και Ζαχαρή. Μάλιστα, οι δύο πρώτοι ήταν και στον πρώτο τελικό ανάμεσα στους δύο «αιώνιους».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News