Το 2026 ο Παναθηναϊκός θα έχει δικά του τα καλύτερα «σπίτια» της Ελλάδας σε όλα τα σπορ!

Το 2026 ο Παναθηναϊκός θα έχει δικά του τα καλύτερα «σπίτια» της Ελλάδας σε όλα τα σπορ!

Ανεξαρτήτως τους τίτλους που θα κατακτήσει ο Παναθηναϊκός σε όλα τα σπορ τη φετινή χρονιά, το 2022 αποτελεί το πιο ιστορικό έτος στην ιστορία ολόκληρου του συλλόγου.

Την 31η Μαρτίου τα μέλη του Α.Ο. άναψαν το πράσινο φως για τη Διπλή Ανάπλαση με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη να αποκτούν το δικό τους «σπίτι» στο Βοτανικό για τα επόμενα 99 χρόνια.

Δύο εβδομάδες αργότερα, ήρθαν τα χαρμόσυνα νέα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το μπάσκετ και την παραχώρηση του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια.

Όπως γίνεται κατανοητό, ο Παναθηναϊκός γίνεται η μοναδική ομάδα που θα έχει «στεγάσει» με δικά του… κλειδιά όλα τα σπορ. Θα έχει το καλύτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο, τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις στον Ερασιτέχνη και θα «πρασινίσει» τη «Μέκκα» του ευρωπαϊκού μπάσκετ.




Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News