Απόφαση 110% δίκαιη

Πλεονέκτημα έδρας και βελτίωση μέσω Ευρωλίγκα και... μεταγραφής!

Ο Παναθηναϊκός διέψευσε τις προσδοκίες του κόσμου του και αυτή την χρονιά βιώνοντας μαρτυρικό τέλος το οποίο (τραγική ειρωνεία) σκηνοθέτησε ο ίδιος ο προπονητής του σε μια σειρά αγώνων που στιγματίστηκε από το underperforming του.

Τι μπορεί να αλλάξει ο Αργύρης Πεδουλάκης;

Ο πρωταθλητής αρρώστησε κι υπέφερε μέχρι σήμερα. Απέναντι όχι μόνο στις ομάδες της Ευρωλίγκας αλλά και κόντρα στα κλαμπ της…Basket League. Το 4ο χαμένο σερί ντέρμπι από τους νεοφώτιστους ήταν το κύκνειο άσμα του κόουτς.
Η απόλυσή του στιγματίστηκε από τη συνεχή πάλη των πρωταθλητών να καταφέρουν κάτι που τελικά μοιάζει πάνω από τις δυνάμεις τους φέτος.

Όχι, ο Παναθηναϊκός δεν είναι ομάδα με ποιοτικό βάθος αλλά εδώ που τα λέμε ποτέ δεν έδειξε έτοιμος να παίξει και να επιβάλλει το πλάνο του. Καμία αθλητική υπεροχή, καμία ικανότητα της ομάδας να τρέξει και να καλύψει αποστάσεις στο γήπεδο, κανένα σφυροκόπημα στον μέχρι να διαλύσει το ηθικό του αντιπάλου.

Προφανώς 110% δίκαιη η απομάκρυνση του κόουτς Πρίφτη που θα έχει να λέει στα εγγόνια του ότι η νίκη του μέσα στο ΣΕΦ το φθινόπωρο ήταν ότι καλύτερο πέτυχε στην πράσινη θητεία του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr