Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο του «ηλεκτροσόκ» από Γιαννακόπουλο

Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο του «ηλεκτροσόκ» από Γιαννακόπουλο

Προσωπική απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά από 22 μήνες, αποτέλεσε το «ηλεκτροσόκ» της απομάκρυνσης των Διαμαντίδη, Τριαντόπουλο, Παππά και Πρίφτη.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πήρε τα «κλειδιά» από τη διοικητική τριανδρία και τα έδωσε – επί της ουσία – στον Αργύρη Πεδουλάκη.




Εκείνος θα αποφασίσει για τον επόμενο προπονητή του συλλόγου κι αν θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ πριν τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να πει κανείς τι θα σημαίνει για την «επόμενη μέρα» αυτή η εμπλοκή του στις πρόσφατες αλλαγές. Αυτό που θεωρείται βέβαιο, πάντως, είναι πως τις κρίσιμες αποφάσεις για προπονητή – παίκτες θα τις πάρει ο Πεδουλάκης.



Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr