Παναθηναϊκός: Πώς να κάνει στην… καλύτερη το 3/5 κόντρα στον Ολυμπιακό…
Μετά από τη νίκη στο ΣΕΦ για τη Basket League, ο Παναθηναϊκός μετρά 0/4 στα ντέρμπι και 0/1 στους τίτλους.
Οι απέναντι έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους και παίρνουν πρόσθετο ηθικό βλέποντας τα χάλια του τριφυλλιού.
Ο κακά δομημένος Παναθηναϊκός εξακολουθεί να κατεβαίνει στο γήπεδο ακέφαλος, καθώς έχει ξεχάσει τον Στέφαν Γιόβιτς, τον μοναδικό πόιντ γκαρντ στο ρόστερ, που δεν έχουμε ξαναδεί από τα τέλη Φλεβάρη. Ούτε προπόνηση δεν έχει κάνει έκτοτε, ούτε καν ατομικά.
Επίσης, ένας starter, ο Νέμανια Νέντοβιτς είχε χάσει αρκετές ημέρες προπονήσεων λόγω τραυματισμού και την Δευτέρα ήταν ανέτοιμος. Για την πνευματική προετοιμασία δεν χρειάζεται απάντηση, όταν ο προπονητής σε κάθε πλάνο της τηλεόρασης δείχνει …κίτρινος σαν το λεμόνι καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει στα αποδυτήρια.
Ο τωρινός Παναθηναϊκός στα εναπομείναντα (μάξιμουμ) πέντε ντέρμπι θα πρέπει να κερδίσει τα τρία για να πάρει ένα ακόμα πρωτάθλημα. Αυτό το ενδεχόμενο είμαστε σίγουροι ότι δεν τολμούν ούτε να το προφέρουν στο Μαρούσι που προετοιμάζονται ψυχικά για…σκούπισμα. Κάτι που λογικά θα συμβεί ακόμα κι αν γίνει αλλαγή προσώπου στην τεχνική ηγεσία.
Η ομάδα καλείται να σώσει τη χρονιά με μειονέκτημα έδρας (απορούμε και μόνο που το γράψαμε). Όποιος το πιστεύει ότι μπορεί να το κατορθώσει, να σηκώσει το χέρι!
Δημήτρης Στρατής
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Παίκτης της Μονακό αρέσει στον Παναθηναϊκό»
- «Πιθανή η έκπληξη στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά τον Αταμάν»
- Σερβικό δημοσίευμα για το μέλλον του Αταμάν στον Παναθηναϊκό: «Μετρημένες οι μέρες στην Αθήνα»
- Φαν Μπόμελ: Θετικός για Παναθηναϊκό, αναμένονται αποφάσεις
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή αξία του Μπεζέρα