AEK - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης 87-86 (Highlights/vid)

Να συνεχίσει την ανοδική πορεία θέλει ο «εξάστερος».

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων (17:00), για την 20η αγωνιστική της Basket League. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, προερχόμενοι μάλιστα από σπουδαία νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης (87-86) στο τελευταίο ευρωπαϊκό εντός έδρας παιχνίδι. Κορυφαίοι ήταν οι Παπαγιάννης (18π., 10ρ.) και Παπαπέτρου (15π.), αποδεικνύοντας ότι ο πλήρης Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει τα πάντα στο παρκέ.

Ο Δημήτρης Πρίφτης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, ζητώντας ανάλογη συνέχεια. Η ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Κούρο Σεγκούρα στον πάγκο της έφυγε νικήτρια από την Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό, κλειδώνοντας επί της ουσίας την είσοδό της στα playoffs. Πάντως, τα προβλήματα παραμένουν πολλά για ακόμα μία αγωνιστική στον «δικέφαλο».

AEK – Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 17:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Σπουδαία νίκη-έκπληξη από τον Παναθηναϊκό. Χάρηκα πολύ που είδα τον άνθρωπό μου, τον Παπαπέτρου, να επιστρέφει. Ο Παπαγιάννης είχε 18 πόντους και 10 ριμπάουντ. Θα το πω για δέκατη φορά, ο Παπαγιάννης ανήκει στο ΝΒΑ. Είναι 7-footer που είναι ευκίνητος, μακρύς, καταπληκτικός αμυντικός και μπλοκέρ», το σχόλιο του πρώην πράσινου προπονητή, Ρικ Πιτίνο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News