Παναθηναϊκός: «All in» με Παπαπέτρου, Νέντοβιτς και Παπαγιάννη
Έπαιξε μετά από εβδομάδες απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Ιωάννης Παπαπέτρου κι έσκασε λίγο το χειλάκι του Δημήτρη Πρίφτη που αναζητά τρίτο πόλο μετά τους σταθερούς Νέντοβιτς και Παπαγιάννη.
Τώρα θα μας πείτε, «χρειάζεται ο ο Παναθηναϊκός τον Νέντοβιτς και τον ψηλό προκειμένου να νικά τις ομάδες της Βasket League, εξασφαλίζοντας το πλεονέκτημα της έδρας;»
Υπό κανονικές συνθήκες όχι, όμως το γεγονός ότι η ομάδα ακουμπά υπερβολικά πάνω στον Σέρβο και τον Μεγαρίτη δείχνει το επιθετικό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει όταν υπάρξει έλλειψη εμπειροπόλεμων παικτών, καθαρού μυαλού και συγκέντρωσης.
Ο κάπτεν επέστρεψε λίγο πριν την τελική ευθεία των ελληνικών πλέι-οφ.
«All in» με Παπαπέτρου, Νέντοβιτς και Παπαγιάννη
Σε αυτά τα παιχνίδια θες τους ηγέτες σου υγιείς γιατί εκεί δεν είναι σεζόν όπου μπορείς να διορθώσεις τα λάθη σου, εκεί δεν θα υπάρχει ούτε 2η, ούτε 3η ευκαιρία.
Από τη στιγμή που το πρωτάθλημα αποτελεί τον πρώτο ρεαλιστικό και εφικτό στόχο του Παναθηναϊκού για τη φετινή σεζόν, δεν επιτρέπεται κανένα λάθος και καμία στιγμή ολιγωρίας ή έλλειψης συγκέντρωσης. Ούτε…απουσιών προφανώς.
Δημήτρης Στρατής
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ποιος είναι ο Γιάκομπ Νέστρουπ που ακούγεται έντονα για τον Παναθηναϊκό!
- «Παίζει πολύ ο Νέστρουπ για Παναθηναϊκό, ήρθε στην Ελλάδα - Ο ρόλος του Ζέκα» (vid)
- Παναθηναϊκός: Έρχονται 7+8 αποχωρήσεις-πωλήσεις - Ποια ονόματα είναι στον «αέρα»
- «Κάτι ετοιμάζει ο Γιαννακόπουλος, μια αντεπίθεση...»
- Αποκάλυψη για Βοτανικό: Τότε έρχεται το στέγαστρο - Τι θα γίνει με τη Θύρα 13 στη Λεωφόρο