Σαμοντούροφ: «Μεγάλη εμπειρία - Θα πάρω πληροφορίες από τον Σπανούλη»

Σαμοντούροφ: «Μεγάλη εμπειρία - Θα πάρω πληροφορίες από τον Σπανούλη»

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ μίλησε στο SDNA και στάθηκε σε όσα «κερδίζει» σαν παίκτης από το Adidas Next Generation της Πάτρας.

«Με βοηθάνε πάρα πολύ αυτά τα παιχνίδια γιατί υπάρχουν πιο αθλητικά παιδιά από μένα στο τουρνουά. Αυτό με βοηθάει ώστε να παίξω πιο σκληρά».

«Είναι πολύ μεγάλη εμπειρία να έχω προπονητή τον Σπανούλη. Θα πάρω πολλές πληροφορίες από τον κόουτς και θα πα πάρω πολλές πληροφορίες από εκείνον για να βοηθηθώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η σημασία των αγώνων αυτών είναι μεγάλη τόσο για την τωρινή του εξέλιξη, όσο και για την ερχόμενη σεζόν, που θα τον βρει στα πράσινα του Παναθηναϊκού. «Είναι μεγάλη προετοιμασία αυτά τα παιχνίδια για μένα. θα με βοηθήσουν ώστε να είμαι έτοιμος για τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό», εξήγησε επί του θέματος ο νεαρός φόργουορντ, ο οποίος έχει μια ξεκάθαρη νοοτροπία κάθε φορά που πατάει παρκέ.

«Να δίνω το 100% του εαυτού μου και να παίζω πιο σκληρά ως το τέλος».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr