Παναθηναϊκός: Καλός παίκτης αλλά παίζει… ηρωϊκό μπάσκετ
Ο Ντάριλ Μέικον μετά από πολλές εβδομάδες αφλογιστίας δείχνει να παίρνει μπρος.
Με τη Μπάγερν τα τρίποντά του βρήκαν στόχο και ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που ήθελε.
Η αλήθεια είναι πως και το φθινόπωρο που ο Αμερικανός «πετούσε», ο τύπος προσπαθούσε να κρατήσει τον Παναθηναϊκό όρθιο με …ηρωικό μπάσκετ.
Ο τρόπος του είναι ευλογία και κατάρα μαζί. Θέλουμε να πούμε ότι στηρίζεται πολύ στο ένστικτο (όπως κι ο Μάικ Τζέημς του οποίου η χρησιμότητα πολλές φορές μπήκε στο μικροσκόπιο αν και ο άνθρωπος είναι μέγας σολίστας).
Ο Ντάριλ είναι από τους αθλητές που για κάθε τρίποντο-ανάσα που θα σου χαρίζει, θα δεις να σπαταλά επιθέσεις, ενώ συνήθως θα μπάζει νερά και στην άμυνα.
Όσοι βλέπουν μόνο την στατιστική του μπορεί να τσουγκρίζουν ποτήρια στην υγειά του προικισμένου σκόρερ, αλλά ο Παναθηναϊκός χρειάζεται προσφορά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Θα θυμάστε πως πήγε άκλαφτος κοτζάμ Τζίμερ Φριντέτ που ήταν και χρυσοπληρωμένος.
Τουλάχιστον ο Ντάριλ δείχνει προσωπικότητα και τσαγανό για να αναλάβει προσπάθειες στην τελική ευθεία, δίχως να δυσανασχετεί που είναι «δεύτερο» βιολί πίσω από το Νέντοβιτς.
Οι ικανότητές του στο σουτ, το ένστικτό του μέσα στο παιχνίδι και η ευχέρειά του στο σκοράρισμα τον καθιστούν χρήσιμο.
Σουτάρει ύστερα από ντρίμπλα, έχει γρήγορο release, χρησιμοποιεί σωστά τον καρπό του, μπορεί να δημιουργήσει μόνος του το σουτ πίσω από τα 6,75μ., αλλά σίγουρα χωράει βελτίωση σε αυτόν τον τομέα του παιχνιδιού του.
Δημήτρης Στρατής
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ποιος είναι ο Γιάκομπ Νέστρουπ που ακούγεται έντονα για τον Παναθηναϊκό!
- «Παίζει πολύ ο Νέστρουπ για Παναθηναϊκό, ήρθε στην Ελλάδα - Ο ρόλος του Ζέκα» (vid)
- Παναθηναϊκός: Έρχονται 7+8 αποχωρήσεις-πωλήσεις - Ποια ονόματα είναι στον «αέρα»
- «Κάτι ετοιμάζει ο Γιαννακόπουλος, μια αντεπίθεση...»
- Αποκάλυψη για Βοτανικό: Τότε έρχεται το στέγαστρο - Τι θα γίνει με τη Θύρα 13 στη Λεωφόρο