Νέντοβιτς vs Σαντ Ρος σε απίθανο διαγωνισμό ευστοχίας με... μαντήλι στα μάτια! (vid)

Νέντοβιτς vs Σαντ Ρος σε απίθανο διαγωνισμό ευστοχίας με... μαντήλι στα μάτια! (vid)

Από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στο παρκέ του ΟΑΚΑ και φόρεσε τα πράσινα, όλοι ήξεραν ότι πρόκειται για… δεινό σκόρερ.

Άλλωστε γι’ αυτόν τον λόγο αποκτήθηκε. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς έσπευσε να δικαιώσει τους «πράσινους» και απέδειξε ότι είναι ικανός να «σκοτώσει» οποιαδήποτε άμυνα.

Με κεκτημένη ταχύτητα από τα παρκέ και με την οσμή του καλαθιού να τον πλημμυρίζει ο Σέρβος δε σταματούσε να «γράφει» και με δεμένα μάτια.

Τα καλάθια διαδοχικά, το χρονόμετρο και το μαντήλι δεν ήταν εμπόδιο και οι 36 πόντοι επιβεβαίωσαν πως ο Νέντοβιτς ξέρει να προκαλεί… πανικό και να αφήνει ακόμα και τους συμπαίκτες του με το στόμα ανοιχτό.

«Πέτυχες 36 πόντους;;;» ρωτούσε έκπληκτος ο Χάουαρντ Σαντ Ρος! Ναι, ο Κουβανός ξέρει όσο λίγοι τον συμπαίκτη του, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί πως τρελαίνει κόσμο και με κλειστά μάτια. Ο χρόνος για τον Σαντ Ρος δεν ήταν σύμμαχος, όπως και τα κλειστά μάτια. Ο Κουβανός το πάλεψε, έδωσε τη μάχη του, το διασκέδασε με την καρδιά του, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν εντυπωσιακό. Οι 14 πόντοι που πέτυχε… απείχαν αρκετά από το τέλειο 36αρι!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News