Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις 83-96 (Highlights/vid)

Την πρώτη νίκη μετά τις 25/02 κυνηγά ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Euroleague (21:00). Το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη αντέδρασε στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, επικρατώντας με 88-64 του Κολοσσού στην Ρόδο, ανεβαίνοντας μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας. Κορυφαίοι ήταν οι Νεμάνια Νέντοβιτς (27π., 10/19 σουτ) και Ντάριλ Μέικον (16π., 4 ασ.), που έκαναν τρομερό β’ ημίχρονο.

Οι Βαυαροί έρχονται από αγωνιστική απραξία 13 ημερών, ελέω αυξημένων αριθμών κορωνοϊού στις τάξεις τους. Τελευταίο δείγμα γραφής στην διοργάνωση στις 04/03 η ήττα από τον Ολυμπιακό στο Μόναχο (98-88). Να σημειωθεί ότι στο ματς του πρώτου γύρου τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και οι παίκτες του Τρινκέρι επικράτησαν με 81-78.

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 21:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμφανίσαμε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κακή προσέγγιση, ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε πολύ διαφορετικοί, με άλλη νοοτροπία ειδικά αμυντικά. Βάλαμε αρκετούς πόντους στο ανοικτό γήπεδο. Είχαμε καλό μακρινό σουτ και θα έλεγα επίσης ότι ήταν πολύ καλή εμφάνιση του Κολοσσού ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έπαιξε πολύ έξυπνα και μας έβαλε πραγματικά δύσκολα», το σχόλιο του Δημήτρη Πρίφτη μετά το Κυριακάτικο ματς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News