Παναθηναϊκός-Πετρίδης: «Τα δεδομένα για Πρίφτη»

Παναθηναϊκός: Οπαδοί στο ΟΑΚΑ, ζήτησαν το διπλό στο ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πήγε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς να… γυαλίζει το μάτι των παικτών του, με την τεχνική ηγεσία να έχει μερίδιο ευθύνης κι αυτή για την συντριβή, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Ο Έβανς ήταν εκτός τόπου και χρόνου, χθες. Όλη η ομάδα βέβαια και αναφέρομαι όχι μόνο στους παίκτες αλλά και στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Έχασε κατά κράτος την μάχη. Είναι μια δύσκολη κατάσταση όπως και να το κάνουμε, ο Παναθηναϊκός κατέβηκε στο ΣΕΦ χωρίς να είναι κατάλληλα προετοιμασμένος. Υπάρχουν δικαιολογίες, με τις ελλείψεις, αλλά όπως και να έχει, σε ένα τέτοιο ματς, θα έπρεπε να γυαλίζει το μάτι. Σαν να μην είχαν την ενέργεια και την διάθεση να ματσάρουν τον Ολυμπιακό. Φάνηκε από την πρώτη κατοχή κιόλας πως θα πάει το ματς. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι συνηθισμένος με την διαχείριση τόσο χαμηλών μπάτζετ, θα πρέπει να αλλάξει και τον καταμερισμό. Δεν είναι το ίδιο με την Άλμπα, ή τον Ερυθρό Αστέρα ή την Ζαλγκίρις», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι έχει συμβεί πάρα πολλές φορές φέτος το «τριφύλλι» να μπει και να κυνηγάει διαφορές, που, λόγω έλλειψης ποιότητας, δεν μπορεί να τις καλύψει και να κερδίσει τελικά.

Τέλος, ο Πετρίδης επισήμανε ότι πρέπει άμεσα ο κόουτς Πρίφτης και οι παίκτες του Παναθηναϊκού να βρουν την λύση, ενώ ξεκαθάρισε πως αυτή την στιγμή δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του πρώτου.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News