Χαμός με Μπαρτζώκα: «Γαμ@@@@ες δικαιολογίες» - «Τι με κοιτάς έτσι...», σε Παπανικολάου (vids)

Αποδοκιμασίες σε Μπαρτζώκα στο ΟΑΚΑ

O Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν απογοητευμένος με την εικόνα των παικτών του στο ματς με την Άλμπα και φρόντισε να τους το δείξει στον πάγκο με ταίμ άουτ… οργής. Οι δικαιολογίες, η άμυνα και η ατάκα στον Κώστα.

Μετά από ένα σερί καλών εμφανίσεων και θετικών αποτελεσμάτων, ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και η υπεροψία του… τιμωρήθηκε από την εξαιρετική Άλμπα. Οι Γερμανοί κέρδισαν εύκολα τους «ερυθρόλευκους» με 90-75 και η εικόνα των παικτών στο παρκέ έφερε μεγάλο εκνευρισμό στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Όπως μπορείτε να δείτε στα παρακάτω βίντεο από το επίσημο κανάλι της Euroleague, ο έμπειρος τεχνικός είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του και τα εξέφρασε με έντονο τρόπο.

«Ακούστε… Αυτό είναι το επίπεδο και όλοι σας πρέπει να είστε έτοιμοι. Τι μπορώ να κάνω; Τι μπορώ να πω; Σκ@@α! Αυτές είναι γαμ@@@@ες δικαιολογίες. Σας είπα ότι κάνατε καλή δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας και τώρα έχουμε τρελαθεί για να σκοράρουμε. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε έτσι το ματς, αυτό θέλουν. Δεν μπορούμε να παίξουμε με επιθετική προσέγγιση», σημείωσε αρχικά ο Μπαρτζώκας, ενώ στο δεύτερο βίντεο υπήρξε και μία έντονη συνομιλία -πιθανότατα- με τον Κώστα Παπανικολάου.

«Ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε είναι η άμυνα. Πρέπει να τους σταματήσουμε στην άμυνα», είπε ο Έλληνας τεχνικός, προτού πει: «Εντάξει Κώστα; Γιατί με κοιτάς έτσι;».

Η κάμερα στη συνέχεια «έπιασε» τον διεθνή φόργουορντ να λέει «δεν σε ακούω;» και ο head coach του Ολυμπιακού είπε με την σειρά του: «Όχι να με ακούς, αλλά λέω ότι με κοιτάς…».

Θυμίζουμε ότι Μπαρτζώκας έκανε λόγο για «τραγική άμυνα» μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Δείτε εδώ όσα συνέβησαν στον πάγκο του Ολυμπιακού κατά την διάρκεια του αγώνα με την Άλμπα:

Πηγή: sdna.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News