Παναθηναϊκός: Ο Πρίφτης... γλίτωσε το πρόστιμο!

Παναθηναϊκός - Αρμάνι 75-76: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Το πάλεψε μέχρι τέλους, αλλά δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός!

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ηττήθηκε 76-75 από την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, επιστρέφοντας από το -12 στο 34’ του αγώνα και το -10 στο 36’.

Παρ’ όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός έχει κάθε δικαίωμα να φωνάζει για τη διαιτησία, καθώς ειδικότερα στην τέταρτη περίοδο δεν δόθηκαν οφθαλμοφανείς παραβάσεις, με κορυφαίες φάσεις την αγκωνιά του Ρίτσι στον Καββαδά εκτός φάσης και τη τελευταία φάση, που ο ίδιος παίκτης της Αρμάνι σπρώχνει στη διεκδίκηση του ριμπάουντ και θα μπορούσε να δοθεί φάουλ και βολές στον Παναθηναϊκό σε νεκρό χρόνο.

Ο Δημήτρης Πρίφτης, μετά το τέλος του αγώνα, προτίμησε να μην πει τίποτα για τη διαιτησία του αγώνα και ο λόγος είναι απλός!

Αν έκανε οποιαδήποτε αναφορά, τότε θα πλήρωνε πρόστιμο 5000 ευρώ για δηλώσεις δυσφήμιση του αθλήματος.

Ναι, η ντροπιαστική Ευρωλίγκα τιμωρεί βαριά σε τέτοιες περιπτώσεις, χωρίς βέβαια να νοιάζεται για την ΞΕΦΤΙΛΑ της!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr