Τελικός Κυπέλλου - Οι δωδεκάδες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

Τελικός Κυπέλλου - Οι δωδεκάδες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι έτοιμοι για τον μεγάλο τελικό του Final Four στα «Δύο Αοράκια», με τους Δημήτρη Πρίφτη και Γιώργο Μπαρτζώκα να επιλέγουν τους 12 που θα παρατάξουν στο παρκέ.

Αναλυτικά οι 12άδες:

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Πρίφτης): Μέικον, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Καββαδάς, Κασελάκης, Ουάιτ, Γιόβιτς, Νέντοβιτς, Χουγκάζ, Έβανς, Μαντζούκας, Σαντ Ρος.

Ολυμπιακός (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ουόκαπ, Έισι, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκης, Φαλ, Σλούκας, Μάρτιν, Βεζένκοφ, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Ζαν Σαρλ, ΜακΚίσικ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr