Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Βαθμολογία EuroLeague: Εγκλωβισμένος σε κακή θέση ο Παναθηναϊκός

Δύσκολη αποστολή περιμένει τον «εξάστερο» στην Βαρκελώνη.

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα (22:00), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague. Το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη πάλεψε στα ίσα απέναντι στην Μονακό το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο η αμυντική ασυνέπειά του το πρόδωσε στο φινάλε (91-83). Οι «πράσινοι» είχαν ορισμένα πολύ καλά διαστήματα στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο, ωστόσο είχαν και πολύ άσχημα. 

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο κυνήγι της μισητής Ρεάλ Μαδρίτης και της κορυφής (18-5 ρεκόρ). Στο πρώτο σκέλος αυτή της εβδομάδας επικράτησε με δυσκολία της Μπάγερν Μονάχου (71-66), με τον Κάιλ Κούριτς να κάνει την διαφορά με 20 πόντους και 7/9 εύστοχα σουτ.

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 22:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports Prime.

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα είναι πραγματικά μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που διαβάζει σωστά το παιχνίδι και παίζει με ενέργεια. Έχουμε πάνω από 4-5 πράγματα που θα πρέπει να σκεφτούμε ώστε να αμυνθούμε. Έχουν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ παίζουν και εξαιρετική άμυνα», δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Ισπανία.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version