Έχει πολλά ο Μαντζούκας, μπορεί περισσότερα

Παναθηναϊκός: Ο λόγος που δεν αγωνίστηκε ο Μαντζούκας με ΑΕΚ

Με τον Ιωάννη Παπαπέτρου στα πιτς λόγω ιγμορίτιδας αναγκαστικά ο κόουτς στα προσεχή παιχνίδια θα βγάλει μπροστά τον Λευτέρη Μαντζούκα.

Γενικά, είναι ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ του φετινού Παναθηναϊκού η βελτίωση του μικρού και απορούμε γιατί δεν παίζει στην Ευρωλίγκα όταν στόχους δεν έχεις και μπορείς κάλλιστα να ψήσεις τους πιτσιρικάδες.

Μέχρι στιγμής δείχνει ο παίκτης να ανταποκρίνεται σε αυτά που επιβάλλεται να κάνει στο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το επόμενο βήμα είναι να πραγματοποιήσει το step up εμπλουτίζοντας τις εμπειρίες του στην Ευρωλίγκα και να γίνεται σιγά-σιγά σημείο αναφοράς μιας ομάδας η οποία τα επόμενα χρόνια μπορεί να χτιστεί γύρω από το τεράστιο και καλογυμνασμένο (για έφηβο) κορμί του. Αν συνεχίσει να προοδεύει πολύ σύντομα θα γίνει περιζήτητος.

Τι δεν έχει ακόμη ο μικρός; Ενώ μπορεί να σκοράρει με πικ εν ρολ, να σουτάρει από μέση και μακρινή απόσταση δεν είναι ακόμη ο φόργουορντ που θα πάρει την μπάλα νταηλίδικα στο λόου-ποστ και θα σκοράρει ή θα δημιουργήσει ή και θα φθείρει τους αντίπαλους, στέλνοντας την ομάδα του πιο γρήγορα στο μπόνους των βολών (και τον εαυτό του επίσης). Έχει πολλά χρόνια βέβαια μπροστά του για να κατηχηθεί όπως πρέπει.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr