Χτίζει μομέντουμ κόντρα στον Τζέιμς - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Νέντοβιτς: «Ο Γιόβιτς έδειξε με δύο προπονήσεις τι μπορεί να κάνει»

Πανέτοιμος και έτοιμος ψυχολογικά για την 3η σερί νίκη του ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» υποδέχονται στο ΟΑΚΑ την Μονακό (21:00), για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Αυτό είναι το πρώτο σκέλος της νέας «διαβολοβδομάδας» της διοργάνωσης, με το δεύτερο να έρχεται την Πέμπτη κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Πάντως, το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη ξεκινάει την δύσκολη αυτή εβδομάδα με καλή ψυχολογία.

Αρχικά οι παίκτες του Έλληνα τεχνικού διέλυσαν την Μπασκόνα (75-63) επιστρέφοντας μετά από καιρό στις ευρωπαϊκές επιτυχίες. Εν συνέχεια έκαναν… πάρτι απέναντι στον Άρη (103-83) για την Basket League, παραμένοντας το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην regular season. Η Μονακό ηττήθηκε στην παράταση την περασμένη εβδομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης (90-84), με το νικηφόρο σερί τους να λαμβάνει τέλος. Μάλιστα, και στο πρωτάθλημα Γαλλίας έχασε στο έξτρα πεντάλεπτο, από την Λεβαλουά (115-106)!

Ο «εξάστερος» απόψε δεν θα έχει στο δυναμικό του τον Ιωάννη Παπαπέτρου που χειρουργήθηκε, για να λύσει το πρόβλημα που του δημιούργησε η ιγμορίτιδα. Ο αρχηγός θα απουσιάσει για αρκετές εβδομάδας και μεταξύ άλλων θα χάσει το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος. Δεν είναι στο 100% ο Ντάριλ Μέικον.

Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στην καλή παρουσία της ομάδας του.

«Είχαμε καλή εικόνα, δεν ήταν εύκολη η διαχείριση του αγώνα. Παρουσιάσαμε κάποια νεκρά διαστήματα, ο Άρης έπαιξε πολύ δυνατά στην άμυνα. Εμείς είχαμε μόλις μία μέρα ξεκούρασης και δυσκολευτήκαμε αρκετά. Έχουμε μικροτραυματισμούς, έχουμε παίκτες που βγαίνουν από τραυματισμούς. Πρέπει να φροντίσουμε τον Γιόβιτς για να μην ξεζουμιστεί, ενώ αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον Νέντοβιτς για πολλή ώρα κάτι που είναι ενδεικτικό της δυσκολίας του αγώνα. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News