Παναθηναϊκός - Άρης κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Μπασκόνια - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Ευκαιρία να δημιουργήσει νικηφόρο σερί έχει ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Άρη (19:45), σε αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική της Basket League. Οι «πράσινοι» συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις στην Euroleague, διαλύοντας με πολύ καλό μπάσκετ την Μπασκόνια (75-63), το βράδυ της Παρασκευής. Αναμέτρηση στην οποία έκανε το ντεμπούτο τουο Στέφαν Γιόβιτς, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στα 19 λεπτά που αγωνίστηκε (6π., 3ρ., 3ασ.).

Ο Άρης δείχνει άνετος αναφορικά με την παραμονή και βάσει βαθμολογικής θέσης, μπορεί να κάνει σκέψεις ακόμα και για τα playoffs. Στο τελευταίο χρονικά ματς επικράτησε εύκολα με 70-56 του Απόλλωνα Πάτρας, πανηγυρίζοντας την πρώτη νίκη του στο 2022.

Παναθηναϊκός – Άρης με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 19:45. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός – Άρης κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Πρώτα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες σε μία δύσκολη βδομάδα και σε μία δύσκολη κατάσταση, με την ομάδα να αντιμετωπίζει προβλήματα. Είχαμε κάποιους παίκτες που είχαν προβλήματα και αγωνίστηκαν σήμερα. Ελπίζω να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό και να παίξουμε όπως σήμερα, αλλά και με την Εφές», τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης έπειτα από την εμφατική επικράτηση της ομάδας του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News