Παναθηναϊκός - Μπασκόνια κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Μπασκόνια - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Αναζητά αντίδραση στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Μπασκόνια (21:00), σε αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική της Euroleague. Παιχνίδι που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο «εξάστερος» ταλαιπωρείται από απουσίες.

Το «τριφύλλι» ψυχολογικά έδειξε σημάδια αντίδρασης την περασμένη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη. Παρά την ήττα κόντρα στην Εφές (82-81), το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ, όμως η… κακοδαιμωνία των εκτός έδρας αποστολών συνεχίστηκε. Βέβαια, στο ΟΑΚΑ οι επιδόσεις των «πράσινων» είναι σταθερά καλύτερες (4-5).

Η Μπασκόνια με 7-13 βρίσκεται στη 15η θέση της βαθμολογίας και θέλουν να διορθώσουν κάπως την πρόσφατη εικόνα τους. Βέβαια, μακριά από την Ιβηρική Χερσόνησσο δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί φέτος, μετρώντας δύο νίκες σε δέκα εξορμήσεις.

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 21:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports Prime.

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Με τη φυγή του Πέρι, είναι επιβεβλημένη η συμμετοχή του Γιόβιτς, όμως η ενσωμάτωσή του θα πρέπει να γίνει με προοδευτικό τρόπο. Έχουμε κάποιες μέρες απραξίας, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό που είναι η νίκη. Ο Παπαγιάννης δεν θα παίξει, το πιθανότερο να μην παίξει ούτε ο Μέικον. Η Μπασκόνια έχει αλλάξει, στηρίζει πολλά στον Μπάλντγουιν και είναι σε καλό φεγγάρι, καθώς νίκησαν πρόσφατα και την Μπαρτσελόνα», τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News