Έριξε «βόμβα» ο Ομπράντοβιτς με φόντο το μέλλον...

Ο Ομπράντοβιτς ανοίγει τα χαρτιά του για Παναθηναϊκό - Το θέμα της επιστροφής!

Ο θρύλος του Παναθηναϊκού και του Ευρωπαϊκού μπάσκετ Ζέλικο Ομπράντοβιτς, παραχώρησε συνέντευξη στην Γαλλική “L’ Equipe” με τον Σέρβο προπονητή να υποστηρίζει πως οι ομάδες που συμμετέχουν στις κλειστές λίγκες όπως η EuroLeague και το EuroCup θα πρέπει να συμμετέχουν μόνο στα πλέι οφ των εγχώριων πρωταθλημάτων τους.

Αναλυτικά:

Χαρακτηριστικά είπε: Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια με τα παράθυρα και τις ομάδες. Πρέπει να συζητηθεί το πρόγραμμα, καθώς και ο αριθμός των ομάδων σε κάθε διοργάνωση”. 

Για να συνεχίσει κάνοντας μία πρόταση η οποία θα συζητηθεί : Είναι απαραίτητο οι ομάδες που συμμετέχουν σε μια κλειστή λίγκα να μπορούν να πάρουν μέρος μόνο στα πλέι οφ των πρωταθλημάτων των χωρών τους, ούτως ώστε να υπάρχει ενδιαφέρον από χορηγούς και τηλεοπτικά δικαιώματα”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News