Ωρα πρόκρισης στα ημιτελικά - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Ολυμπιακος - Παναθηναικος Live: Ζωντανά σήμερα (17/3)

Ώρα προημιτελικού Κυπέλλου για τους «πράσινους»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ Λαύριο (27/12, 20:00), για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ. Παιχνίδι που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο «εξάστερος» έρχεται από ήττα στο μεγάλο ντέρμπι της Euroleague!

Οι «πράσινοι» στα εγχώρια δρώμενα παρουσιάζουν σαφώς καλύτερη εικόνα από εκείνη που βγάζει στην Ευρώπη, μετρώντας όλη κι όλη μία ήττα. Ανάμεσα στις νίκες που μετράει στην Ελλάδα είναι και το 102-83 επί του Λαυρίου πριν από 20 μέρες.

Η πρόσφατη παράδοση είναι ξεκάθαρα υπέρ του Παναθηναϊκού, αφού μετά την ήτταν τον περσινό Γενάρη, ακολούθησαν 7 μαζεμένες νίκες, οι έξι από αυτές με 80+ πόντους επιθετικά.

Παναθηναϊκός – Λαύριο με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 20:00.

Δηλώσεις Βασίλη Σίμτσακ μετά το ματς με τον Ολυμπιακό

Για το τι πήγε στραβά: «Η εικόνα της α’ περιόδου. Μπήκαμε με λάθος νοοτροπία, δε βάλαμε το σώμα, δεν πιέσαμε την μπάλα, ο Ολυμπιακός κάποιες φορές περπατώντας κατέβαζε την μπάλα. Δεν ασκήσαμε πίεση, είχαν πολλά ελεύθερα σουτ. Μόνο στην τρίτη περίοδο κάναμε αυτό που μπορούμε, πιέσαμε, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό, κάναμε ελεύθερα σουτ. Στην τελευταία περίοδο ξεκινήσαμε καλά, όμως ο ΜακΚίσικ έβαλε προσωπικά καλάθια και στο τέλος το παρατήσαμε και αφήσανε να ξεφύγει».

Για το τι θέλει από τον β’ γύρο ο Παναθηναϊκός: «Να αγωνιζόμαστε όλοι μαζί γιατί σε ελάχιστα παιχνίδια δεν είχαμε απουσίες. Να χτίσουμε τη νοοοτροπία μας, έχουμε δει σε τι υστερούμε και σε τι είμαστε καλοί. Προσπαθούμε πάρα πολύ, δεν υπάρχει παράπονο από τα παιδιά. Να προσπαθήσουμε στη Εuroleague να βελτιώσουμε τη θέση μας και να κυνηγήσουμε τους στόχους στους οποίους είμαστε μέσα, στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News