Παναθηναϊκός - Λαύριο κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Μπασκόνια - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Ώρα προημιτελικού Κυπέλλου για τους «πράσινους»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ Λαύριο (27/12, 20:00), για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ. Παιχνίδι που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο «εξάστερος» έρχεται από ήττα στο μεγάλο ντέρμπι της Euroleague!

Το «Τριφύλλι» ψυχολογικά βρίσκεται στο… ναδίρ. Αιτία φυσικά αποτελεί η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό την περασμένη Πέμπτη (84-65), που εκτός των άλλων τον κράτησε χαμηλά στην βαθμολογία. Βέβαια εντός των συνόρων, η κατάσταση είναι διαφορετική, ειδικά στο ΟΑΚΑ όπου παραμένει αήττητο.

Το Λαύριο έχασε τον βασικό point guard Κάρτερ, που πήρε μεταγραφή στην Ζενίτ, με το κενό να μένει ακάλυπτο προς το παρόν. Αγωνιστικά είναι σε καλό μομέντουμ, προερχόμενο από δύο νίκες με Μάλαγα και Ηρακλή.

Παναθηναϊκός – Λαύριο με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 20:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός – Λαύριο κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Το πρώτο ημίχρονο ήμασταν 15 πόντους, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο τους κρατήσαμε στους 9 πόντους και επιστρέψαμε στο παιχνίδι. Ήμασταν πίσω για 3. Αλλά αυτό που πραγματικά είχε σημασία ήταν ό,τι έβαλαν μερικά δύσκολα σουτ και πήραν μεγαλύτερο προβάδισμα. Πήραν τη νίκη και ήταν μια “σκληρή” ήττα για εμάς», το σχόλιο του Γιώργου Παπαγιάννη μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News