Ηχηρό μήνυμα... ενίσχυσης για Παναθηναϊκό, το ντέρμπι στον Ολυμπιακό!

Ηχηρό μήνυμα... ενίσχυσης για Παναθηναϊκό, το ντέρμπι στον Ολυμπιακό!

Με θετική παρουσία μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με 65-84. 

Με δύο γρήγορα τρίποντα του Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός πήρε ένα γρήγορο προβάδισμα έξι πόντων, το οποίο βρήκε απάντηση από γκολ φάουλ του Παπαπέτρου (3-6). Ο Σλούκας με τέσσερις πόντους από σουτ μέσης απόστασης πήγε τη διαφορά στο +7 (5-12) με τον Δημήτρη Πρίφτη να καλεί τάιμ άουτ. Παρά το πέρασμα των Νέντοβιτς και Πέρι η διαφορά παρέμεινε στο +7 για τους φιλοξενούμενους στο τέλος του πρώτου δεκάλεπτου (18-25).

Στο ξεκίνημα της β’ περιόδου ο Ολυμπιακός πήρε την πρώτη του διψήφια διαφορά (18-28). Συνέχισε να κυριαρχεί σε άμυνα και επίθεση με κάρφωμα του Μάρτιν να κάνει το σκορ 23-39. Τρεις βολές του Κασελάκη έριξαν τη διαφορά στο -13 για το Τριφύλλι. Η επαναφορά των πρασίνων στο σκορ συνεχίστηκε με ένα συνολικό 8-0 (31-39) και τρίποντο του Μέικον. Οι Πειραιώτες έκλεισαν το ημίχρονο με ένα επιμέρους σκορ 1-6 για το 32-45 με τις δύο ομάδες να είναι υπερβολικά άστοχες στις τελευταίες επιθέσεις.

Το Τριφύλλι έριξε τη διαφορά στους δέκα (37-47) με ωραία δημιουργία του Μποχωρίδη και τρίποντο του Νέντοβιτς. Στο 25′ ο Έλληνας γκαρντ με νέο μακρινό σουτ έκανε το 42-49. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έκανε το 49-52 με νέα τρίποντη βόμβα από τον πρώην γκαρντ του Άρη. Το σκορ στο 30λεπτο κλείδωσε στο 51-54 με τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει στη διεκδίκηση της νίκης.

Ο Μακίσικ έκανε το σκορ 58-66 και έδωσε «ανάσα» στον Ολυμπιακό 5:30 πριν το φινάλε. Παρά το τάιμ άουτ του Πρίφτη οι ερυθρόλευκοι πήγαν πάλι στο +10 (58-68), ενώ τεχνική ποινή στην επόμενη φάση πήρε ο Νέντοβιτς για πεντακάθαρο φάουλ που του έγινε. Ο Βεζένκοβ έκανε το 60-72 και χάρισε στον Ολυμπιακό τη μισή νίκη. Με τρίποντο ο Σλούκας πήγε τη διαφορά στη μεγαλύτερη τιμή της (61-77). Το παιχνίδι έληξε 65-84.

Ηχηρό μήνυμα... ενίσχυσης για Παναθηναϊκό, το ντέρμπι στον Ολυμπιακό!

Τα δεκάλεπτα: 18-25, 32-45, 51-54, 65-84

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News