This is OAKA - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Ολυμπιακος - Παναθηναικος Live: Ζωντανά σήμερα (17/3)

Ντέρμπι «αιωνίων» στην Euroleague…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό (23/12, 21:00), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Euroleague. Σπουδαίο ντέρμπι, με τεράστιο ενδιαφέρον για τις ομάδες.

Sold Out στο γήπεδο, με τα μαγικά χαρτάκια να έχουν κάνει φτερά και την έδρα του Εξάστερου να αναμένεται καυτή σε ακόμα έναν αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα του πίνακα της διοργάνωσης και θέλει όσο τίποτα άλλο ακόμα μια εφετινή νίκη ενάντια στον «αιώνιο» αντίπαλο. Πριν από ένα μήνα οι «πράσινοι» είχαν πανηγυρίσει… αντρική νίκη με ανατροπή στο ΣΕΦ, σε αγώνα για την Α1.

Καμικάζι σε αποστολή όρισε, όπως αναμενόταν, η διοργανώτρια αρχή. Ο Ντάνιελ Ιερεθουέλο θα είναι ο crew chief του ντέρμπι, ενώ οι υπόλοιπες δύο θέσεις ανήκουν στους Ίλια Μπελόσεβιτς και Καρμέλο Πατέρνικο.

Από τον Ιούνιο του 2018 ο Παναθηναϊκός έχει υποδεχτεί 8 φορές τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, με τους «πράσινους» να παίρνουν 7 νίκες, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 21:00.

Δηλώσεις Πρίφτη για τον Ολυμπιακό

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά ως σύνολο, έχει ταχύτητα στο παιχνίδι και πολυφωνία. Θα πρέπει να δούμε συνολικά τον αντίπαλο και όχι μεμονωμένα σε κάποιους παίκτες. Σαφώς, κάποιοι έχουν μεγαλύτερη συνδρομή στο σκοράρισμα. Όμως, πρέπει να δούμε τη συνολική λειτουργία του Ολυμπιακού και πώς θα σταματήσουμε τον τρόπο ανάπτυξής του είτε στο ανοιχτό γήπεδο, είτε στο set παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News