Παναθηναϊκός - Προμηθέας κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός - Ζενίτ 70-64 (Highlights/vid)

Να επιστρέψει στις νίκες επιθυμεί ο Παναθηναϊκός, υποδεχόμενος τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ. 

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Προμηθέα Πάτρας στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική της Basket League (19:00). Το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη θέλει να επανέλθει στις νίκες έπειτα από τις δύο κολλητές ήττες στην «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 3η θέση πίσω από τους Πατρινούς αυτή την στιγμή, έχοντας παιχνίδια λιγότερα. Στο Μαρούσι μετρούν μόνο νίκες στη λίγκα (4/4), ενώ επικράτησαν του Προμηθέα στην πρώτη μεταξύ τους σύγκρουση για το Super Cup (92-83).

Τζάμπολ στο Παναθηναϊκός-Προμηθέας στις 19:00. Ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1.

Παναθηναϊκός-Προμηθέας κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Το σχόλιο του Δημήτρη Πρίφτη για την εικόνα του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα:

«Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα για τη νίκη. Είναι κρίμα για εμάς, προσπαθήσαμε και παλέψαμε. Αξίζαμε να φτάσουμε στη νίκη. Δυστυχώς, χάσαμε το μυαλό μας σε δύο βασικά πράγματα. Πρώτον, τα αμυντικά ριμπάουντ, στα οποία δεν ήμασταν συνεπείς. Τους επιτρέψαμε να έχουν δεύτερες επιθέσεις. Μιλάμε για μια ποιοτική ομάδα. Όταν της δίνεις την ευκαιρία, δεν θα αστοχήσει και τη δεύτερη φορά. Σε συγκεκριμένες στιγμές στο δεύτερο μέρος έπρεπε να είμαστε πιο υπομονετικοί και να κυκλοφορήσουμε την μπάλα πιο σωστά. Είναι αυτό που είναι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς που έχουμε μπροστά μας την Κυριακή».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News