Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα: Κρούσμα στους Ισπανούς λίγο πριν το ματς

Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα: Κρούσμα στους Ισπανούς λίγο πριν το ματς

Όπως ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα, ο Νάιζτελ Χέιζ είναι θετικός στον κορωνοϊό λίγες ώρες πριν το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε επισήμως πως ο Νάιτζελ Χέιζ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και θα μπει σε απομόνωση στην Αθήνα, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο 27χρονος φόργουορντ (που έχει γενέθλια σήμερα!) έχει 4,8 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ/μέσο όρο στη φετινή Ευρωλίγκα, ενώ προέρχεται από την καλύτερη φετινή εμφάνισή του, αφού είχε 14 πόντους και 8 ριμπάουντ στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Ο Χέιζ θα παραμείνει σε καραντίνα στην Αθήνα μέχρι να βγουν δύο αρνητικά τεστ, ενώ θυμίζουμε ότι θα απουσιάσουν από την Μπάρτσα οι Καλάθης, Χίγκινς, Αμπρίνες και Μαρτίνες.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News