Παναθηναϊκός: Γιόβιτς και… Καλαϊτζάκης

Χαμηλές επιδόσεις ο Καλαϊτζάκης με Ουινσκόνσιν Χερντ (vid)

Πολλοί ξινίζουν στο ενδεχόμενο απόκτησης του Στέφαν Γιόβιτς μιας και οι συχνοί τραυματισμοί που έχει βγάλει ο αθλητής προβληματίζουν.

Στην κατάσταση που είσαι θα μπορούσες να πας σε πιο safe επιλογές, με μεγαλύτερη προοπτική.

Παράδειγμα ο Γιώργος Καλαϊτζάκης που έμεινε ελεύθερος από τους Μπακς, είναι Έλληνας, ξέρει καλά την ομάδα κι έχει μπροστά του 15 χρόνια μπάσκετ, χώρια τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Ο μικρός είναι μακρύς, ευέλικτος και χειρίζεται τη μπάλα σε ικανοποιητικό βαθμό. Δεν είναι ακόμη έτοιμος να παίρνει μεγάλο αριθμό αποφάσεων με τη μπάλα στα χέρια, αλλά πλέον οι ειδήμονες κοιτάνε σε μεγαλύτερο βαθμό τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά, όπου ο Γιώργος διαθέτει με το παραπάνω.

Εξάλλου οι καλύτερες αντιδράσεις στο παρκέ έρχονται με την εμπειρία και τα χρόνια.

Ο πιτσιρικάς στην Ελλάδα δεν είχε την ευκαιρία να κάνει λάθη και να μάθει από αυτά, όπως έγινε στη Λιθουανία, άρα τόσο ο νεαρός, όσο και ο Παναθηναϊκός δεν επωφελήθηκαν ο ένας από τη παρουσία του άλλου.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News