Παναθηναϊκός: Τα σενάρια για Άνταμς και το δίδυμο της... φωτιάς του 2016!

Παναθηναϊκός: Τα σενάρια για Άνταμς και το δίδυμο της... φωτιάς του 2016!

Γούστο θα έχει μετά τον Μάικ Τζέιμς να έρθει στην ομάδα και ο Ντάριους Άνταμς.

Ακόμα θυμόμαστε το τρομερό δίδυμο που οδήγησε την Μπασκόνια στο φάιναλ φορ του 2016 αποκλείοντας πανεύκολα τον Παναθηναϊκό.

Ο Ανταμς βολόδερνε μεταξύ …Βενεζουέλας, Δομηνικανής Δημοκρατίας, Ουκρανίας, Γαλλίας, Γερμανίας και μάλιστα σε ομάδες που μόνο πρώτης γραμμής δεν τις λες, πριν τον ανακαλύψει η Μπασκόνια.

Ο Μάικ Τζέιμς ήταν μια από τα ίδια. Βρέθηκε στον Κολοσσό μετά από την Β’ Κατηγορία (ούτε καν Α2) Ιταλίας. Κι απ’ εκεί με… 30 χιλιάδες buyout στην ομάδα της Ρόδου, στην Μπασκόνια, στην Euroleague και στην εκτόξευση.

Είναι ο κανόνας που επικρατεί σε τέτοιες περιπτώσεις: Όταν δεν έχεις χρήματα για να αγοράσεις παίκτες πρώτης γραμμής, ο μονόδρομος είναι να βρεις αντίστοιχους με προοπτική και να τους δημιουργήσεις.

Να έχουν ένα πακέτο ικανότητας, συμπεριφοράς, προσωπικότητας, προοπτικής και κίνητρου. Όπως για παράδειγμα βλέπουμε σήμερα να συμβαίνει με τον Ντάριλ Μέικον.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News