Παναθηναϊκός: Θα... ξεπαραδιαστείς για να τον κρατήσεις
Ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει να έχει στη backcourt αθλητές με ικανότητα στην εκτέλεση όσο και στη δημιουργία μέσα από pick-n-roll καταστάσεις.
Ο Ντάριλ Μέικον είναι αθλητής που παίρνει το μεγαλύτερο μέρος των πόντων του μέσα από pick-n-roll, αλλά στο παιχνίδι με την Αλμπα μας τρέλανε με την δημιουργία του, βγάζοντας 11 τελικές πάσες, κάνοντας ατομικό ρεκόρ.
Το πιο σημαντικό μαζί του είναι η ταχύτητα στην εκτέλεση και η ικανότητα να εκτελεί και από τις τρεις ζώνες(μακρινή εκτέλεση/ ενδιάμεση εκτέλεση/ εκτέλεση στη ρακέτα). Ο ίδιος νιώθει πιο άνετα με τη περιφερειακή εκτέλεση, αλλά δείχνει την ίδια συνέπεια όταν φτάνει στη ρακέτα.
Το σπουδαίο με τον Μέικον είναι ότι χρειάζεται ελάχιστο χώρο για να εκτελέσει και να δει την κίνηση του συμπαίκτη του, με τους Γερμανούς ο Αμερικανός ήταν απόλαυση σκέτη μιας και τιμωρούσε από οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου.
Αν συνεχίσει σε αυτό το τέμπο τα καλύτερα έρχονται και θα πρέπει η ομάδα να…ξεπαραδιαστεί για να τον κρατήσει στις τάξεις της.
Δημήτρης Στρατής
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Πάσαλιτς της Αταλάντα»
- Νίστρουπ στους παίκτες: «Πονάτε και σταματάτε; Δεν σας αρέσει κάτι και σταματάτε; Όχι στην ομάδα μου»
- «Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού - Ντε Φράι, η αλλαγή στη διάρκεια του συμβολαίου»
- «Και ο Παναθηναϊκός για Κυζιρίδη, τα χρήματα που ζητά η Χαρτς»
- Γάτας: «Παίρνει φορ ο Παναθηναϊκός, οι δύο που αποχωρούν»