Παναθηναϊκός: Πότε λήγει το συμβόλαιο του Μέικον

Πολλά... ρίχτερ στο ΟΑΚΑ, ο «Εξάστερος» πάτησε την Εφές!

Στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ίσως να ξεκαθαρίσει η εικόνα για τον τραυματισμό που υπέστη ο Νέμανια Νέντοβιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Λαύριο, όπως υπογράμμισε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στη συνέχεια στάθηκε στους παίκτες που ξεχώρισαν στο παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ.

«Σήμερα θα κριθεί η κατάσταση του Νέντοβιτς, ο οποίος θα είναι λογικά διαθέσιμος στα παιχνίδια που ακολουθούν με Μιλάνο και Ολυμπιακό. Ίσως να προφυλαχθεί από το παιχνίδι στην Ιταλία, αφού μετά υπάρχει ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τραυματίστηκε σε μία περίοδο που ένιωθε πολύ καλά το σώμα του και τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση. Το θετικό είναι πως όταν έπεσε στο παρκέ, πάγωσε όλων το αίμα. Αντέδρασε για την ατυχία του, αφού είναι ακόμη ένα πρόβλημα για εκείνον μετά από εκείνα που είχαν προηγηθεί», ανέφερε αρχικά.

«Στο παιχνίδι με την Άλμπα έδειξε χαρακτήρα. Ο Παπαπέτρου χρειάζεται χρόνο για να αποκτήσει ρυθμό, αφού ήταν εκτός μία εβδομάδα από τις προπονήσεις της υπόλοιπης ομάδας. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να συνεχίσει με επτά παίκτες, όπως ήταν προχθές. Ο Σαντ Ρος, ο Παπαγιάννης και ο Μέικον πήραν πάνω τους την ομάδα», πρόσθεσε.

Το συμβόλαιο του Μέικον

Αναφορικά με τον Μέικον τόνισε ότι είναι μία περίπτωση που αποτελεί από τις κορυφαίες μεταγραφές της Ευρωλίγκας. Το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι ήταν για 1+1 χρόνια.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News