ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός 97-77: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός 97-77: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στη Megasport Arena κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στη θεωρία φαινόταν δύσκολο, στην πράξη… δυσκολότερο. Οι πράσινοι όχι μόνο δεν αποκόμισαν τα «κέρδη» της διακοπής, αλλά διατηρήθηκαν στην… τσίτα με τα προβλήματα που προέκυψαν, από Παπαπέτρου και Παπαγιάννης. Από κει και πέρα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας διάβασε καλά το Τριφύλλι και «χτύπησε» στις αδυναμίες του.

Δημήτρης Πρίφτης (4/10): Δεν μπορούσε να διαχειριστεί την απουσία του Παπαπέτρου, παρά το γεγονός πως έκανε ένα μικρό «step in» ο Οκάρο Γουάιτ. Δεν υπάρχει και το βάθος στο ρόστερ για να καλυφθεί το «κενό». Από κει και πέρα, ο Πέρι έπαιξε 16 λεπτά στο πρώτο μέρος και δεν προσέφερε απολύτως τίποτα. Μήπως πρέπει να είναι ο επόμενος που θα ακολουθήσει τον Φέρελ;

Κέντρικ Πέρι (2/10): Το… καθιερωμένο του καλάθι έβαλε ο Κέντρικ Πέρι. Κουβαλούσε την μπάλα, έπαιξε μέτρια άμυνα και μέχρι εκεί. Απογοητευτικός ξανά!

Ντάριλ Μέικον (3/10): Αγνώριστος ο Αμερικανός με μόλις τρεις πόντους. Δεν απέκτησε ψυχολογία από μερικά άστοχα σουτ στο ξεκίνημα και τον πήρε η… χιονοστιβάδα.

Γιώργος Παπαγιάννης (9/10): Παρά το πρόβλημά του, ο Big Papa έπαιξε με όλες του τις δυνάμεις και ήταν θετικός. Αγωνίστηκε για 26 λεπτά και πέτυχε 14 πόντους και 9 ριμπάουντ. Δεν έχει άλλον ψηλό να τον υποστηρίξει, καθώς οι Φλόιντ και Καββαδάς δεν υπολογίζονται ούτε στην Ευρώπη.

Λευτέρης Μποχωρίδης (2/10): Δεν βρέθηκε σε καλό βράδυ ο Έλληνας γκαρντ, ούτε για τα απολύτως βασικά.

Βασίλης Καββαδάς (-): DNP

Λεωνίδας Κασελάκης (4/10): Προσγείωση για τον φόργουορντ του Παναθηναϊκό μετά την ονειρική εβδομάδα απέναντι σε Ολυμπιακό και Ζενίτ με το Τριφύλλι και απέναντι στη Λευκορωσία με Εθνική. Ήταν ο παίκτης που δεν ξεκουράστηκε καθόλου, αλλά έπαιξε αναγκαστικά για 22 λεπτά!

Οκάρο Γουάιτ (8/10): Ήταν αυτός που έπρεπε, σήμερα, αλλά δυστυχώς δεν είχε συμπαραστάτες. Σημείωσε 19 πόντους (φετινό ρεκόρ), ενώ μάζεψε και 4 ριμπάουντ.

Τζεχάιβ Φλόιντ (-): DNP

Νεμάνια Νέντοβιτς (6/10): Έχει βρει τον εαυτό του και δε θυμίζει σε τίποτα το Νέντο του φθινοπώρου. Αυτό συγκαταλέγεται στα θετικά.

Τζέρεμι Έβανς (7/10): Έδωσε λύσεις στην επίθεση ο Αμερικανός φόργουορντ. Πέτυχε 16 πόντους, πήρε και 4 ριμπάουντ σαν δεύτερο «πεντάρι».

Λευτέρης Μαντζούκας (-): Αγωνίστηκε στο τέλος και δεν μπορεί να κριθεί.

Χάουαρντ Σαντ Ρος (6/10): Θετικός ο Κουβανός με 10 πόντους και 4 ασίστ. Γενικότερα, βρήκε και αυτός μαζί με τον Νέντοβιτς, τη φόρμα του το τελευταίο διάστημα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News